Shopping Cart:

Cart empty

064 418 97 87

Privremene tetovaže

Gotove tetovaže kao u našem SHOP-u

zlatne srebrne tetovaze

Blog

Blog

Sa oduševljenjem vas obeštavamo da su nam stigle nove nalepnice privremene tetovaže!

Izdvajamo Nove nalepnice tetovaže a ostatak možete pogledati na našoj stranici SHOP

nalepnica tetovaza krilanalepnica tetovaza cvet
Nalepnica tetovaža broj 71 > PoručiNalepnica tetovaža broj 78 > PoručiNalepnica tetovaža broj 82 > PoručiNalepnica tetovaža broj 88 > Poruči

Nalepnice tetovaže su najprivlačniji i najmoderniji trend ove sezone. Ove priuštive nalepnice privremene tetovaže inspirisane nakitom, sijaju i svetlucaju ispod letnjeg sunca dajući vašoj koži jedinstven blistajući izgled. Ono što čini ove Fleš Tetovaže tako modernim jesu šik dizajni i neodoljiv sjaj. Nikada više nećete morati da rizikujete da izgubite vaš nakit na plaži. Umesto toga, nanesite ove privremene tetovaže i to će biti najprivlačniji nakit za plažu.

Posetite vaš omiljeni džez muzički festival sa novom privremenom umetničkom tetovažom ili promenite potpuno vaš letnji izgled za sekundu za jedinstvenim privremenim metalnim tetovažama. Neka vaš izgled sija od 4-6 dana. Sve što vam treba da primenite ove privremene fleš tetovaže jeste voda i eto! Jednostavno i bez muke za ljubitelje mode. Nalepnice privremene tetovaže ne sadrže otrovne supstance i bezbedne su za svakog. Ne nanosite na osetljivu kožu, blizu očiju ili ako ste alergični na lepak. Ovo privremeno mastilo ima letnji sjaj. Upotpunite svoj izgleg za plažu sa ovim potpuno novim Nalepnica tetovažama za telo. Ove Nalepnice zlatne i srebrne tetovaže inspirisane nakitom možete dobiti u metalno zlatnoj i srebrnoj boji. Sjaj za plažu i privremen tatu nakit daje terminu fensi potpuno novo značenje!

Zlatne i srebrne tetovaže su idealne za kreativne ljude

srebrne nakit tetovazeZa one koje žele da budu korak ispred, privremene tetovaže u zlatnoj i srebrnoj boji se mogu naneti na sve delove tela. Za vas smo pripremili par zanimljivih fotografija kao inspiraciju.

Privremene tetovaže su zavodljive, moderne i zabavne! Koliko mi znamo, običan nakit može biti čudan kada se sunčate. I zasigurno glomazan kada uđete u vodu. Sa privremenim tetovažama imaćete izgled bez zamaranja! Ove privremene tetovaže izgleadaju prelepo  na vašoj koži u svim vremenskih uslovima, i ako ih pametno nanesete možete naglasiti vaše najbolje atribute.

Došlo je vreme da se izađe i nabaci malo boje. Letnje haljine, kupaći kostimi, naočare i japanke su neizostavni. Ali šta je sa nakitom? Leti, nakit u boji lepo izgleda, ali ništa nije tako privlačno za oko kao što je to slučaj preplanula koža kao zlato. Bogat zlatni sjaj prelepo upotpunjuje tamnu boju kože!


Pravo je vreme da zasijate uz pomoć tattoo nakita!

zlatne nakit tetovazeOvog leta svi vi koji pratite modu možete ukrasiti vaše telo modernmim privremenim tetovažama, umesto tradicionalnim zlatnim nakitom! Privremene tetovaže su inspirisane trendi modernim dizajnima zlatnog nakita. Ove privremene tetovaže zrače i sijaju na vašoj koži, uz pomoć malo sunca sigurno ćete blistati na vašoj omiljenoj plaži, zabavi na bazenu ili na najdivljem festivalu ovog leta!

Zdravo, ljubitelji privremenih tetovaža! Veoma nam je drago da ste došli i posetili naš novi blog. Pošto je blog potpuno nov, još nema mnogo toga za videti ... za sada. Ostanite priključeni da biste videli mnogo toga u narednih dan, dva.

Poslednje sa bloga

Nalepnice tetovaže novi dizajn u ponudi

26 August 2015

Sa oduševljenjem vas obeštavamo da su nam stigle nove nalepnice privremene tetovaže! Izdvajamo Nove nalepnice tetovaže a ostatak možete pogledati na našoj stranici SHOP Nalepnica tetovaža broj 71 > PoručiNalepnica tetovaža broj 78 > PoručiNalepnica tetovaža broj 82 > PoručiNalepnica tetovaža broj 88 > Poruči Nalepnice tetovaže su najprivlačniji i najmoderniji trend ove sezone. Ove priuštive nalepnice privremene tetovaže inspirisane nakitom, sijaju i svetlucaju ispod letnjeg sunca dajući vašoj koži jedinstven blistajući izgled. Ono što čini ove Fleš Tetovaže tako modernim jesu šik dizajni i neodoljiv sjaj. Nikada više nećete morati da rizikujete da izgubite vaš nakit na plaži. Umesto toga, nanesite ove privremene tetovaže i to će biti najprivlačniji nakit za plažu. Posetite vaš omiljeni džez muzički festival sa novom privremenom umetničkom tetovažom ili promenite potpuno vaš letnji izgled za sekundu za jedinstvenim privremenim metalnim tetovažama. Neka vaš ...

Read details

Zlatne i srebrne nakit tetovaže

18 June 2015

Zlatne i srebrne tetovaže su idealne za kreativne ljude Za one koje žele da budu korak ispred, privremene tetovaže u zlatnoj i srebrnoj boji se mogu naneti na sve delove tela. Za vas smo pripremili par zanimljivih fotografija kao inspiraciju.Privremene tetovaže su zavodljive, moderne i zabavne! Koliko mi znamo, običan nakit može biti čudan kada se sunčate. I zasigurno glomazan kada uđete u vodu. Sa privremenim tetovažama imaćete izgled bez zamaranja! Ove privremene tetovaže izgleadaju prelepo  na vašoj koži u svim vremenskih uslovima, i ako ih pametno nanesete možete naglasiti vaše najbolje atribute.Došlo je vreme da se izađe i nabaci malo boje. Letnje haljine, kupaći kostimi, naočare i japanke su neizostavni. Ali šta je sa nakitom? Leti, nakit u boji lepo izgleda, ali ništa nije tako privlačno za oko kao što je to slučaj preplanula koža kao zlato. Bogat zlatni sjaj prelepo upotpunjuje tamnu boju kože! Pravo je vreme da zasijate uz pomoć tattoo nakita! Ovog leta svi vi koji pratite ...

Read details

Dobrodošli na naš blog!

08 June 2015

Zdravo, ljubitelji privremenih tetovaža! Veoma nam je drago da ste došli i posetili naš novi blog. Pošto je blog potpuno nov, još nema mnogo toga za videti ... za sada. Ostanite priključeni da biste videli mnogo toga u narednih dan, dva.

Read details

Privremene zlatne i srebrne tetovaže Beograd, Novi Sad i cela Srbija

Privremene tetovaže možete poručiti bilo gde u Srbiji i mi ćemo vam uz pomoć kurirskih službi dostaviti na željenu adresu.

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Gem Oranges Purple Pink

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top