Shopping Cart:

Cart empty

064 418 97 87

Privremene tetovaže

Gotove tetovaže kao u našem SHOP-u

zlatne srebrne tetovaze

GENERALNE INFORMACIJE

Koliko dugo traju?

Privremene Tetovaže će trajati od 4-6 dana, u zavisnosti od toga gde se nalaze  i koliko dobro vodite računa o njima. Da biste negovali vašu tetovažu izbegavajte sapun, losion za sunčanje ili ulje blizu vaše tetovaže. Ove vrste ulja i supstanci će početi da razlažu lepljive materije.

Koliko tetovaža dolazi u setu?

Svaka kolekcija je jedinstvena i sadrži 1 list raznih dizajna po pakovanju.

Postoje dve vrste lista

  • osnovni dimenzije:
  • small dimenzije:

Kako nositi privremene tetovaže?

Privremene tetovaže mogu biti primenjene bilo gde -  na stopalima, rukama, grudnom košu, vratu, šakama, čelu... čak i noktima! Budite što više kreativni kada je u pitanju stavljanje i uparivanje. Zabavite se kreirajući svoje sopstvene dizajne i pokažite nam svoje tetovaže na Instagramu, tako da možemo videti sve zabavne načine na koji ih nosite!

Kako da nanesem moje privremene tetovaže?

Bili biste iznenađeni koliko je brzo i lako naneti vašu privremenu tetovažu uz pomoć malo vode.

  • Budite sigurni da je vaša koža čista, suva i bez ikakvih ulja ili se tetovaža neće zalepiti. Ukoliko ste naneli losion ili bilo kakve druge proizvode (čak i satima ranije), isperite uz pomoć sapuna i vode ili pamučne krpe natopljene alkoholom  da biste očistili područje.
  • Isecite tetovaže što bliže ivici ( ovo je važno kasnije kada želite da ih uklopite). Ukoliko stavljate tetovaže koje će biti kao narukvica ili ukras za nogu, isecite tetovažu na veličinu koja je potrebna i koje se može podesiti dok je zaštitna folija još uvek na mestu. Jednom kada se pravilno iseče uklonite list. Za najbolje nanošenje, pitajte prijatelja da vam namesti vašu privremenu tetovažu da se vaša koža ne bi uzvila ili razvukla.
  • Namestite tetovažu licem na dole na vašu kožu i držite mokru krpu na nju oko 30 sekunde.
  • Odlepite papir i zatim obrišite nežno vlažnom krpom. Tada! Nemojte uvijati ili razvlačiti kožu sve dok tetovaža ne bude imala dovoljno vremena da se staloži (najmanje 10 minuta). Privremena tetovaže najbolje izgledaju posle sat ili dva na vašoj koži.

Moja tetovaža je izgubila svoj sjaj, kako da je uklonim?

Da biste uklonili vašu tetovažu, jednostavno natopite važu kožu ulje za bebe, maslinovo ulje ili ulje kokosa i sačekajte jedan minut i zatim nežno trljajate kožu. Ponovite ako je neophodno. Nanesite losion da navlažite i ublažite područje kože.

Da li su privremene tetovaže vodootporne?

Da, jesu! Samo ih nanesite na totalno suvu kožu i dajte im vremena da se stalože oko 30 minuta kako biste bili sigurni da  je lepak imao vremena da se stegne. Kada se uklope sa vašom kožom, samo napred, uskočite u okean, bazen ili pod tuš. Samo nemojte zaboraviti da što dalje držite od vaših tetovaža losione bazirane na ulju, mleko za sunčanje i kupke.

Da li možete nositi privremene tetovaže sa sprejom za samopotamnjivanje?

Naravno! Samo ih nanesite kada dobijete određenu boju i kada se istuširate kako biste skinuli bilo kakve ostatke spreja. Jednom kada je vaša koža preplanula i čista, možete naneti Fleš Tetovažu.

Mogu li ih momci nositi?

Pa naravno! Ohrabrujemo vas momke da nabavite privremene tetovaže bilo kada. Za najbolje rezultate, nosite vaše tetovaže na mestu gde nemate mnogo dlaka, pošto se one mogu naći na putu da se lepak zalepi na vašoj koži.

Poslednje sa bloga

Nalepnice tetovaže novi dizajn u ponudi

26 August 2015

Sa oduševljenjem vas obeštavamo da su nam stigle nove nalepnice privremene tetovaže! Izdvajamo Nove nalepnice tetovaže a ostatak možete pogledati na našoj stranici SHOP Nalepnica tetovaža broj 71 > PoručiNalepnica tetovaža broj 78 > PoručiNalepnica tetovaža broj 82 > PoručiNalepnica tetovaža broj 88 > Poruči Nalepnice tetovaže su najprivlačniji i najmoderniji trend ove sezone. Ove priuštive nalepnice privremene tetovaže inspirisane nakitom, sijaju i svetlucaju ispod letnjeg sunca dajući vašoj koži jedinstven blistajući izgled. Ono što čini ove Fleš Tetovaže tako modernim jesu šik dizajni i neodoljiv sjaj. Nikada više nećete morati da rizikujete da izgubite vaš nakit na plaži. Umesto toga, nanesite ove privremene tetovaže i to će biti najprivlačniji nakit za plažu. Posetite vaš omiljeni džez muzički festival sa novom privremenom umetničkom tetovažom ili promenite potpuno vaš letnji izgled za sekundu za jedinstvenim privremenim metalnim tetovažama. Neka vaš ...

Read details

Zlatne i srebrne nakit tetovaže

18 June 2015

Zlatne i srebrne tetovaže su idealne za kreativne ljude Za one koje žele da budu korak ispred, privremene tetovaže u zlatnoj i srebrnoj boji se mogu naneti na sve delove tela. Za vas smo pripremili par zanimljivih fotografija kao inspiraciju.Privremene tetovaže su zavodljive, moderne i zabavne! Koliko mi znamo, običan nakit može biti čudan kada se sunčate. I zasigurno glomazan kada uđete u vodu. Sa privremenim tetovažama imaćete izgled bez zamaranja! Ove privremene tetovaže izgleadaju prelepo  na vašoj koži u svim vremenskih uslovima, i ako ih pametno nanesete možete naglasiti vaše najbolje atribute.Došlo je vreme da se izađe i nabaci malo boje. Letnje haljine, kupaći kostimi, naočare i japanke su neizostavni. Ali šta je sa nakitom? Leti, nakit u boji lepo izgleda, ali ništa nije tako privlačno za oko kao što je to slučaj preplanula koža kao zlato. Bogat zlatni sjaj prelepo upotpunjuje tamnu boju kože! Pravo je vreme da zasijate uz pomoć tattoo nakita! Ovog leta svi vi koji pratite ...

Read details

Dobrodošli na naš blog!

08 June 2015

Zdravo, ljubitelji privremenih tetovaža! Veoma nam je drago da ste došli i posetili naš novi blog. Pošto je blog potpuno nov, još nema mnogo toga za videti ... za sada. Ostanite priključeni da biste videli mnogo toga u narednih dan, dva.

Read details

Privremene zlatne i srebrne tetovaže Beograd, Novi Sad i cela Srbija

Privremene tetovaže možete poručiti bilo gde u Srbiji i mi ćemo vam uz pomoć kurirskih službi dostaviti na željenu adresu.

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Gem Oranges Purple Pink

Body

Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top